Volledig scherm
PREMIUM
Theo Middelkoop (links) en Kees Griep laten zich de kroepoek smaken. © Marcelle Davidse

De kroepoek van Wilthagen: Zeeuwser kan bijna niet

THOLEN - Bijna 50 jaar geleden begon slager Wilthagen achter zijn slagerij in Krabbendijke met het fabriceren van knabbelspek. Daar zijn ze beroemd mee geworden en ook hun Zeeuwse leverworst en biologische kipleverworst zijn niet meer weg te denken uit de schappen van de winkels. Inmiddels zijn ze al weer jaren in Tholen gevestigd en nu maken ze furore met hun drie verschillende soorten kroepoek. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. HAK voert als eerste voedselfabrikant Nutri-Score in: ‘waar wachten we nog op?’

    HAK voert als eerste voedselfa­bri­kant Nu­tri-Sco­re in: ‘waar wachten we nog op?’

    Als eerste in Nederland voert groentefabrikant HAK het voedselkeuzelogo Nutri-Score in. Of het nu een pot appelmoes, doperwtjes, kersen of rode kool is, de etiketten van de HAK-producten worden vanaf 1 september voorzien van het nieuwe logo dat aan de hand van kleuren en lettercodes aangeeft hoe gezond drinken of eten is. Timo Hoogeboom, algemeen directeur van HAK, legt uit waarom zijn bedrijf het voortouw neemt.