Volledig scherm
© ANP

De horeca is het zat en sleept de Staat voor de rechter

Nu de horeca waarschijnlijk langer de deuren gesloten moet houden, pikt Koninklijke Horeca Nederland het niet meer. De brancheorganisatie stapt naar de rechter om een snelle heropening en een beter steunpakket af te dwingen. 

8 reacties

 • Ineke van der Horst

  1 week geleden
  Open die HORECA en winkels. Absurd dat dit nog steeds niet het geval is en dat men dit zo gelaten ondergaat. Op niks gebaseerd. Droevig.
 • Ludo Geerlings

  1 week geleden
  Gooi alles open en laat ieder zijn eigen verantwoording nemen, vrijheid voor geen financiële steun.. Kijk niet meer naar de zorg vol is vol,..begrijpt men dat nog niet het was een wereldoorlog of een wereldvirus, wat er in deze wereld moest gebeuren om de boel te resetten, dus laten we gewoon een oorlogs scenario aan houden, met casualties of war,... hierdoor zijn we eerder uit de problemen, die straks decennia gaat door dreunen in ons leef patroon,..
 • Anita An

  1 week geleden
  We hebben gezien wat een succes her was met de avondklok dus dit gaat 'm gewoon niet worden maar succes hoor !
 • René Versluis

  1 week geleden
  Restaurants mogen wat mij betreft open maar laat café en bars aub nog dicht. Dit zijn de grootste besmettingshaarden !!
 • Jos Huijgens

  1 week geleden
  We worden geregeerd door wetenschappers, ipv politici. Na bijna een jaar komt er steun voor starters waarvan intussen de helft failliet is.En ben je failliet door covid-19, dan heb je nergens recht op! Jongeren raken in depressie - als 20-ger niet uit kunnen, geen sociale contacten met je vrienden, om 21:00 uur naar bed, om gek van te worden! Hover gaan we om mensen met een levensverwachting van minder dan 5 jaar te blijven redden?
 1. LIVE | Aangepaste versie vaccin Moderna klaar voor klinische proeven, haalbaarheid estafette met Olympische vlam nog onduidelijk
  Play
  Corona

  LIVE | Aangepaste versie vaccin Moderna klaar voor klinische proeven, haalbaar­heid estafette met Olympische vlam nog onduide­lijk

  Minister De Jonge vindt uitspraken van FvD-Kamerlid Van Haga over mogelijke bijwerkingen van coronavaccins ‘gevaarlijk’. ,,Wanneer je mensen in verpleeghuizen vaccineert, overlijden er mensen ná die vaccinatie’’, stelt De Jonge. ,,Maar pas nou op om daar dóór vaccinatie van te maken.’’ Het RIVM meldt vandaag 4420 nieuwe coronabesmettingen en spreekt van een ‘derde golf’, omdat het aantal positieve testen vorige week met 19 procent toenam. Ook vandaag houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen in ons liveblog. Oudere berichten vind je hier.
 1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

  Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

  14 juni
 2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

  Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

  13 juni