Niels en Mandy Detmar, de eigenaren van Stroopwafel Uniek met hun kinderen Joeri (11) en Yenthe (8).
Volledig scherm
Niels en Mandy Detmar, de eigenaren van Stroopwafel Uniek met hun kinderen Joeri (11) en Yenthe (8). © theo kock persfotografie

De glutenvrije stroopwafels van Niels en Mandy zijn zo populair dat ze er straks 3500 per uur gaan bakken

Niels en Mandy Detmar uit Zevenaar timmeren hard aan de weg met hun stroopwafels zonder gluten en lactose. Binnenkort bouwen ze hun eigen bakkerij in de Liemers.

  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni