Jean Elmont, macrobiotisch kok.
Volledig scherm
PREMIUM
Jean Elmont, macrobiotisch kok. © Camile Schelstraete

Chefkok Jean roemt de producten uit 'haar’ voedselbos: ‘Het is een schatkist’

Koken & etenOp boerderijen kijken we wat er nu van het land komt en we vragen een chef hoe we dat lekker kunnen bereiden. Deze week de bijzondere gewassen van Voedselbron Graauw in Zeeland.

  1. Anna’s dochter (3) weigert warm avondeten: ‘Na een lange strijd eet ze nu brood voor de tv’
    Koken & Eten

    Anna’s dochter (3) weigert warm avondeten: ‘Na een lange strijd eet ze nu brood voor de tv’

    Anna Guldemonds dochter (3) weigert om warm te eten. Na een lange strijd – en op advies van een consultatiebureau – hebben zij en haar man dat geaccepteerd. Het dochtertje eet nu iedere avond een broodje voor de tv, terwijl haar ouders aan tafel weer rustig van hun maaltijd kunnen genieten. Want: ‘Wie bepaalt wat normaal is?’ Een vraag die volgens Anna vaker gesteld mag worden. Oók in het bedrijfsleven, en dus deelt ze haar verhaal op LinkedIn.