Getty Images/EyeEm
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/EyeEm

Barbecuetips: neem de tijd en leg het vlees niet koud uit de koelkast zo op het hete rooster

Koken&EtenHeerlijk rolbevestigend: op vakantie in Zuid-Frankrijk is het ineens meneer Hamersma die voor de spijzen zorgt. Want daar gloeien de kooltjes elke dag.

  1. Restaurant roept recessiekaart in het leven: ‘Menu met alleen écht betaalbaar eten’
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Restaurant roept recessie­kaart in het leven: ‘Menu met alleen écht betaalbaar eten’

    Nee, de eigenaren van restaurant Robuust in Nieuwegein en IJsselstein hebben het financieel niet makkelijk, met de hoge personeelskosten en stijgende gasprijzen. Maar dat de gasten in hun restaurant óók stukken minder te besteden hebben, wordt steeds vaker duidelijk. De ondernemers riepen een ‘recessiekaart’ in het leven. ,,Een menu met alleen maar écht betaalbaar eten.’’