Mevrouw Cattoir, burgemeester Jense, Colette Morres en oud-wethouder Van Damme knippen een stuk filmrol, vastgehouden door Perry Mulder en Paul Morres.
Volledig scherm
PREMIUM
Mevrouw Cattoir, burgemeester Jense, Colette Morres en oud-wethouder Van Damme knippen een stuk filmrol, vastgehouden door Perry Mulder en Paul Morres. © Kelly Thans

Officiële opening bioscoop Hulst; De Koning zit weer
op zijn troon

Met videoHet verhaal begon 15 jaar geleden als science fiction, veranderde in een avonturenfilm, werd even een horrormovie, maar het verhaal kent een happy end als in een rom com: De Koning van Engeland zit weer op zijn troon.

  1. De kermiskoers van Axel is terug én vormt de start van een nieuw klassement: ‘Iedereen was direct enthousiast’
    PREMIUM

    De kermis­koers van Axel is terug én vormt de start van een nieuw klassement: ‘Iedereen was direct enthousi­ast’

    Het was voor de Axelaars vorig jaar een onaangename verrassing. De traditionele kermiskoers had de coronacrisis niet overleefd en was van de TMZ-kalender verdwenen. Dat was echter het sein voor het organisatiecomité van de SPIE Internationale Junioren Driedaagse om de wedstrijd nieuw leven in te blazen. ,,We konden gelijk vanuit alle hoeken op de nodige steun rekenen”, zegt Jan van de Broeke namens de organisatie. Als kers op de taart vormt de wedstrijd dinsdagavond de start van een gloednieuw vier kernen-klassement.
    Axel