Stuiteren van kuil naar kuil: buggyrijden is niet voor watjes

VIDEO | Zomer 2019THOLEN - Wie bang is voor modder of stof kan maar beter thuisblijven. Buggyrijden is niet voor watjes. Over de landweggetjes in de Thoolse polders stuiter je van kuil naar kuil. De snelheidsbeleving is enorm. Terwijl de snelheidsmeter nauwelijks boven de 60 kilometer per uur uitkomt.

Niets leuker dan met een buggy over een polderweggetje scheuren. Achter je een metershoge stofwolk trekken. De skibril die we op ons neus zetten is absoluut geen overbodige luxe, maar bittere noodzaak. Zonder zie je geen hand voor ogen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vier verstekelingen in koelwagen Rotterdam-Zuid: chauffeur (61) uit Spanje aangehouden
    Update/video

    Vier versteke­lin­gen in koelwagen Rotterdam-Zuid: chauffeur (61) uit Spanje aangehou­den

    In een koelwagen op een parkeerterrein op de Noorderhelling in Rotterdam-Zuid zijn vier verstekelingen aangetroffen. De chauffeur van de koelwagen en de verstekelingen zijn aangehouden. De verstekelingen zijn tussen de 17 en 31 jaar en komen uit Irak en Iran. De vier zijn goed aanspreekbaar en niet gewond. Ze werden opgevangen door ambulancepersoneel en daarna overgedragen aan de vreemdelingenpolitie voor verhoor. Het onderzoek is in volle gang, meldt de politie.

Poll

Roken doe je maar thuis

Roken doe je maar thuis

  • Eens (63%)
  • Oneens (37%)
1258 stemmen