Aangeboden door Automobielbedrijf Moret
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van PZC zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm

Op vakantie met een huurauto van Moret

Automobielbedrijf MoretFlexibele mobiliteitsoplossingen

De zomervakantie staat voor de deur! Weet je al waar je naar toe gaat, maar nog niet hoe je daar moet komen? Huur een auto voor je vakantie bij Automobielbedrijf Moret!

Ik ga op vakantie en neem mee...

Is je auto te klein voor alle bagage? Te oud en durf je de lange rit niet aan? Of ben je op zoek naar een zuinige auto om bij je vakantiebestemming te komen? Denk dan eens aan een huurauto. Automobielbedrijf Moret heeft allerlei modellen beschikbaar. Een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of toch liever een busje met negen zitplekken? Het kan allemaal. Een auto huren bij Moret betekent vrijheid en zekerheid. Je kunt met een fijn gevoel de deur achter je dicht trekken!

Ook voor scholen en verenigingen

Volledig scherm

Directeur Frido Modderkolk ziet de belangstelling groeien voor de verhuur. “We hebben ons wagenpark verder uitgebreid met moderne auto’s en bussen. Zo kunnen we onze klanten goed bedienen. We verhuren altijd nieuwe auto’s. Niet alleen voor de vakanties zijn de auto’s en bussen in trek. Voor schoolreisjes, verjaardagsfeestjes of uitjes van de sportvereniging komen mensen ook naar ons toe. Daarnaast komt een verhuizing en zelfs een ritje met het grofvuil naar de stort vaak voor. We hebben bussen van klein tot groot en zelfs met laadklep. 
Voor iedere klus een bus!”

Een tijdelijke auto leasen

Ook voor zakelijke oplossingen ben je bij Moret aan het goede adres. “Wanneer je niet weet hoe lang je een auto nodig hebt, dan kan een flexibel leasecontract uitkomst bieden”, vertelt Frido. Ideaal voor bedrijven die hun personeel goed willen faciliteren. “Een nieuwe medewerker die van elders komt, kun je zo snel aan vervoer helpen. Als je betrouwbaar vervoer wilt en geen langdurig contract, dan bespreken we graag de mogelijkheden.”

Een passende mobiliteitsoplossing nodig? Bel 0115-649000 of mail naar verhuur@automoret.nl

Volledig scherm

‘De journalisten van de Persgroep zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tekst.’