Aangeboden door Automobielbedrijf Moret
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van PZC zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Automobielbedrijf Moret

Onderhoud aan een auto mag best sexy zijn

Automobielbedrijf MoretKen je dat heerlijke gevoel als je een nieuwe auto hebt gekocht? Dat gevoel dat ze naar jou en je nieuwe auto staren? Best lekker en dat gevoel kun je nog langer vasthouden. Door je auto namelijk goed te onderhouden! Een leuke manier van omdenken, aldus servicecoördinator Kevin Andriessen van Automobielbedrijf Moret op bedrijventerrein de Handelspoort in Terneuzen.

Regelmatig onderhoud: je auto weer als nieuw

“Je auto is een kostbaar bezit en roept altijd een emotie op. Onderhoud lijkt helemaal niet sexy omdat je iedere keer kosten betaalt, terwijl je dit niet ziet. Maar bij goed onderhoud houd je dat gevoel toch wel langer vast.” Een keer per jaar een onderhoudsbeurt is afdoende. Op die manier houd je je auto in topconditie, is het advies van Kevin.

Oog voor kwaliteit, de klant en emotie

Volledig scherm
© Automobielbedrijf Moret

De monteurs van de werkplaats zorgen ervoor dat de klanten in een auto rijden die technisch in perfecte staat is. Kevin is trots op het team dat van alle markten thuis is. Moret is niet alleen hoofd dealer van Mitsubishi en Suzuki, maar ook de Nissan specialist van Zeeuws-Vlaanderen. Daarnaast is Moret ook een universeel garagebedrijf. “We zijn al 50 jaar de kwaliteitsdealer voor Zeeuws-Vlaanderen. De betrouwbare Japanse kwaliteit is onze standaard, ook bij onderhoud en reparaties aan andere merken. We hebben oog voor kwaliteit, oog voor de klant en natuurlijk oog voor emotie.”

Onderhoud en reparatie

Klanten kunnen bij Moret terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden, aan alle automerken. “We verzorgen alle vormen van reparaties en onderhoud, maar ook schadeherstel. Uiteraard zit de APK-keuring en airco-onderhoud hierbij. Tevens verzorgen wij de wissel van zomer- en winterbanden. Kevin: “Wij hebben zelfs een eigen bandenhotel! Hiermee kunnen wij de klant in alle facetten service bieden!”

Hybride en elektrische voertuigen

Volledig scherm
© Automobielbedrijf Moret

In de werkplaats is ook een hoogvolt technicus werkzaam die het onderhoud aan hybride en elektrische voertuigen verzorgt. Het is een bijzonder vakgebied, legt Kevin uit. “Deze auto’s zijn uitgerust met een High Voltage systeem. Hierbij komen spanningen vrij die veel hoger zijn dan een mens kan verdragen. Het is daarom letterlijk van levensbelang dat je weet hoe het elektrische circuit van voertuigen werkt en hoe je hier veilig mee moet omgaan. Onze technicus heeft speciale opleidingen gevolgd om aan deze auto’s te mogen werken. Wij zetten hier hoog op in, dit is namelijk de toekomst!”

Betere prijs-kwaliteitverhouding

Vaak wordt geroepen dat een dealer te duur is, maar dit is echt onzin volgens Kevin. In zijn studieperiode heeft hij een gedegen onderzoek gedaan naar de prijs-kwaliteitverhouding van onderhoudsbeurten tussen de zogenaamde fastfitters en de merkdealers. “De uitkomst is klip en klaar: de dealer heeft een betere prijs-kwaliteitverhouding,” vertelt Kevin. Hoe dat komt? “De merkdealer biedt uniforme pakketprijzen aan. Geen loktarieven, maar all in prijzen. Tevens maken wij gebruik van speciaal gereedschap en kunnen wij hierdoor efficiënter werken. Onder aan de streep scheelt dit geld!”

Onderhoud zo leuk mogelijk

Volledig scherm
© Automobielbedrijf Moret

“Ontzorgen, vertrouwen en transparantie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit betekent een duidelijke prijsopgave vooraf en eventuele meerkosten bespreken we altijd met de klant. Dit wordt tegenwoordig zelfs ondersteund met foto’s en filmpjes, wat onze klanten echt waarderen. En na afloop bellen we altijd nog even na. Onderhoud laten uitvoeren is lang niet zo leuk als een nieuwe auto kopen. Maar door onze persoonlijke aandacht, enthousiasme van ons team proberen wij het altijd wel zo leuk mogelijk te maken!”

Afspraak

Ook ervaren dat onderhoud aan de auto best leuk is? Een afspraak maken kan via https://www.automoret.nl/werkplaats/ of loop even binnen bij Handelspoort 6 in Terneuzen. De koffie en thee staan klaar!

Heb je ervaring met onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan auto’s en spreekt ons verhaal je aan? Bij Automobielbedrijf Moret zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde automonteur. Neem contact op met Kevin Andriessen (contactgegevens).