De Stichting Sophie is een lichtjesactie gestart om geld op te halen voor Kamperen bij Sophie. Marcel Willemse (links) van Lunchboerderij de Molenberg en ‘buurman’ Mario Blokdijk van de technische dienst van Grand Hotel Ter Duin versieren de boom voor de Molenberg waar de actie symbolisch wordt afgetrapt.
Volledig scherm
PREMIUM
De Stichting Sophie is een lichtjesactie gestart om geld op te halen voor Kamperen bij Sophie. Marcel Willemse (links) van Lunchboerderij de Molenberg en ‘buurman’ Mario Blokdijk van de technische dienst van Grand Hotel Ter Duin versieren de boom voor de Molenberg waar de actie symbolisch wordt afgetrapt. © Marieke Mandemaker

Niet alleen de zieke Marley (4), ook haar familie kon even bijtanken in de ‘koninklijke’ kampeerwagen van Sophie

Haar haartjes groeien weer en Marley (4) straalt als nooit tevoren. Maar het meisje uit het Noord-Hollandse Huizen heeft een bar en boos jaar achter de rug. Oktober vorig jaar bleek ze ernstig ziek. Met haar familie kon ze, tussen de chemo’s door, een week logeren in de pipowagen van de stichting Sophie in Westenschouwen. Dat waren superdagen, vertelt haar tante Wendy Elshout uit het Gelderse Huissen. ,,Het was zo mooi om daar even samen te kunnen zijn. Het was een perfecte week.”

Poll

Er moet snel een bevolkingsonderzoek naar PFAS komen

Er moet snel een bevolkingsonderzoek naar PFAS komen

  • Eens (92%)
  • Oneens (8%)
1999 stemmen