Nikki (l) heeft voorafgaand aan het bezoek bij het Watersnoodmuseum al bedacht dat De Ramp misschien een goed onderwerp voor haar spreekbeurt is. Rechts haar oudere zus Meike.
Volledig scherm
PREMIUM
Nikki (l) heeft voorafgaand aan het bezoek bij het Watersnoodmuseum al bedacht dat De Ramp misschien een goed onderwerp voor haar spreekbeurt is. Rechts haar oudere zus Meike. © Marieke Mandemaker

Met kinderen naar het Watersnoodmuseum: Mina maakt De Ramp tastbaar

OUWERKERK - Naar een museum in de vakantie? Je zou misschien denken dat kinderen niet direct een gat in de lucht springen. Maar Meike (11) en Nikki (9) zien een bezoekje aan het Watersnoodmuseum best zitten. En dus reizen we vol goede moed naar Ouwerkerk.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. LIVE | Vanaf 15 juni meer bezoek toegestaan in verpleeghuizen

    LIVE | Vanaf 15 juni meer bezoek toegestaan in verpleeg­hui­zen

    Nederlanders kunnen vanaf 15 juni weer op vakantie in veel landen binnen Europa. Wel zegt premier Mark Rutte dat mensen de lokale regels in acht moeten blijven nemen: ,,Ga wijs op reis.” Ook is bekendgemaakt dat verpleeghuisbewoners al vanaf 15 juni meerdere bezoekers mogen ontvangen, een maand eerder dan het kabinet zich tot dusver voornam. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het coronavirus. Lees hier het vorige liveblog terug.

Poll

Een coronadiploma is een volwaardig diploma

Een coronadiploma is een volwaardig diploma

  • Eens (65%)
  • Oneens (35%)
139 stemmen