Theo Postema en Koos Verton (r) knutselen papieren bloemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Theo Postema en Koos Verton (r) knutselen papieren bloemen. © Ruben Oreel

Bij Het Tuinhuis is vergeetachtig het nieuwe normaal. En dat is wel zo prettig.

ReportageVLISSINGEN - De mensen die in Het Tuinhuis komen, hebben allemaal wel ‘iets’. Moeite met onthouden, met organiseren, met plannen. Emoties die opvlammen, soms uit het niets. Veranderingen in de persoonlijkheid. Vaak is het de omgeving die het eerst opmerkt: dit is niet gewoon ouder worden. Hier is iets ànders aan de hand.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. LIVE | Vanaf donderdag weer inreisverbod voor Marokko, supermarkt gesloten na schenden regels
  Coronavirus

  LIVE | Vanaf donderdag weer inreisver­bod voor Marokko, supermarkt gesloten na schenden regels

  Het RIVM en de GGD hebben de Tweede Kamer bijgepraat over de opmars van het coronavirus. RIVM-baas Jaap van Dissel noemde het ‘uitermate zorgelijk’ dat de voltooide bron- en contactonderzoeken door de GGD’en de afgelopen week flink zijn teruggelopen. Er kwamen vandaag 779 nieuwe besmettingen bij. Mede daardoor trekt het kabinet de teugels aan: mensen die met een besmet persoon in contact zijn geweest en reizigers uit oranje gebieden moeten verplicht in quarantaine. In dit blog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus.
 2. Tank op de dijk van Westkapelle staat weg te roesten
  PREMIUM

  Tank op de dijk van Westkapel­le staat weg te roesten

  WESTKAPELLE - De tank van Westkapelle roest weg omdat hij al jaren niet wordt onderhouden. De Stichting Cultuurbehoud Westkapelle wijst met een beschuldigende vinger naar de gemeente. ,,Ze blijft in gebreke.” Daardoor is de stichting bang dat het niet lang meer duurt voor die tank te gevaarlijk is om te laten staan. Dat zou volgens secretaris Jan Kaland van de stichting een groot verlies betekenen. ,,Die tank maakt onlosmakelijk deel uit van het oorlogsmonument van Westkapelle. Is van zeer groot historisch belang en ook een toeristische trekpleister.”

Poll

We moeten zuiniger met water omspringen

We moeten zuiniger met water omspringen

 • Eens (89%)
 • Oneens (11%)
961 stemmen