1. LIVE | Minder dan 400 coronapatiënten in ziekenhuizen, aantal nieuwe besmettingen stabiliseert
  CORONAVIRUS

  LIVE | Minder dan 400 coronapa­tiën­ten in ziekenhui­zen, aantal nieuwe besmettin­gen stabili­seert

  Het is vandaag opnieuw mogelijk om een afspraak te maken voor een prik met het Janssen-vaccin. Tot nu toe wisten 100.000 mensen een afspraak te maken, nadat de lijnen tijdelijk overbelast waren. Het speciale telefoonnummer werd gisteren 5,3 miljoen keer gebeld door 222.000 bellers. Verder is de CoronaCheck-app, waarmee mensen vanaf een vaccinatiebewijs kunnen laden, overbelast geraakt. Gebruikers krijgen een foutmelding. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog.

Poll

Ik maak me zorgen om het gif in de Westerschelde

Ik maak me zorgen om het gif in de Westerschelde

 • Eens (85%)
 • Oneens (15%)
1342 stemmen
 1. Goed nieuws voor de fans: Tupperware weer op veel plaatsen in ons land te koop
  Koken & Eten

  Goed nieuws voor de fans: Tupperware weer op veel plaatsen in ons land te koop

  Enthousiast probeert Tupperwareconsulent Wilma van Kalkeren uit Herveld kampeerders op camping Waalstrand in Gendt warm te maken voor de grote variatie aan (ook nieuwe) kunststof producten voor huishoudelijk gebruik. ,,Toen afgelopen maart als donderslag bij heldere hemel de stekker uit Tupperware Nederland werd getrokken, heb ik, nadat ik van de schrik was bekomen, een doorstart gemaakt. En de bestellingen blijven komen.”
 1. Johan Nijenhuis maakt uitstapje naar Marokko: ‘Ik was zelf moe van het witte romcom-meisje’
  PREMIUM
  video

  Johan Nijenhuis maakt uitstapje naar Marokko: ‘Ik was zelf moe van het witte rom­com-meis­je’

  Regisseur Johan Nijenhuis, de koning van de Nederlandse romantische comedy, gooit het over een andere boeg. Geen blonde vrouw die steen en been klaagt over haar mislukte liefdesleven in zijn nieuwe film, maar een Marokkaanse die zichzelf dwingt open te staan voor de liefde. Na Verliefd op Cuba en de Toscaanse Bruiloft is het tijd voor een uitstapje naar Afrika, en wel in de vorm van de Marokkaanse Bruiloft.