1. TERUGLEZEN | 538 Oranjedag stijf uitverkocht, fors meer nieuwe coronagevallen door technische storing
  CORONAVIRUS

  TERUGLEZEN | 538 Oranjedag stijf uitver­kocht, fors meer nieuwe coronage­val­len door technische storing

  Er zijn meer dan 1 miljoen tickets aangevraagd voor 538 Oranjedag, het grootste Fieldlab-evenement tot nu toe. Er waren 10.000 kaartjes beschikbaar voor het feest in Breda. Ondertussen is het aantal nieuwe coronagevallen de afgelopen 24 uur fors gestegen. Dat komt echter deels door een technische storing eerder in de week. De storing is verholpen en tussen woensdagochtend en donderdagochtend zijn 8797 vastgestelde besmettingen geregistreerd. Dat is het hoogste aantal sinds 7 januari. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog.
 1. Caravan voor kattenopvang uitgebrand in haven Vlissingen: ‘Dit moet een kattenhater hebben gedaan’
  PREMIUM

  Caravan voor kattenop­vang uitgebrand in haven Vlissingen: ‘Dit moet een kattenha­ter hebben gedaan’

  VLISSINGEN - Marleen Drijgers heeft al heel wat ellende meegemaakt in de tientallen jaren dat ze zwerfkatten opvangt met haar stichting, maar wat ze gisteravond aantrof in Vlissingen-Oost treft haar recht in haar ziel. Een caravan waarin al twintig jaar zo’n twintig zwerfkatten worden opgevangen is totaal uitgebrand. Onderzoek moet nog uitwijzen of sprake is van brandstichting, maar Drijgers kent nauwelijks twijfel: ,,Dit moet een kattenhater hebben gedaan.” Ze heeft de politie al ingeschakeld en gaat aangifte doen.
 1. LIVE | Dieren in Artis krijgen weer bezoek; Van Ark wil zelf liefst zorgbonus voor hele sector
  Coronavirus

  LIVE | Dieren in Artis krijgen weer bezoek; Van Ark wil zelf liefst zorgbonus voor hele sector

  Minister Tamara van Ark (Medische Zorg) zou het liefst alle zorgmedewerkers een coronabonus geven. Ze liet onlangs weten dat ze voor een ‘dilemma’ staat: of een bonus van 500 euro voor mensen die coronazorg verlenen, of een lager bedrag voor alle zorgmedewerkers. Het grootste Fieldlab-evenement tot nu toe, 538 Oranjedag, is stijf uitverkocht. Er waren 10.000 kaarten beschikbaar voor het feest in Breda, maar er werden meer dan 1 miljoen tickets aangevraagd. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog.
 1. All You Need is Love: eindelijk kan oma Angelique haar kleinzoon in de armen sluiten

  All You Need is Love: eindelijk kan oma Angelique haar kleinzoon in de armen sluiten

  De Nederlandse Kim woont in de Amerikaanse staat Texas met haar vriend Tyler en hun vier maanden oude zoontje Hudson. Achter dat prille gezinsgeluk gaat een groot gemis en veel verdriet schuil. De moeder van Kim, Angelique, heeft haar kleinzoon al die tijd nog niet kunnen zien omdat reizen van en naar de Verenigde Staten vanwege corona niet mogelijk is. Maar dan is daar Robert ten Brink, die geen kans onbenut laat families met elkaar te herenigen.