Volledig scherm
De hele atletiekbaan van AV’56 voor mijzelf! © Marjoleine Kramer

Doelloos

blogDe motivatie is ver te zoeken de laatste twee weken, na al die mooie PR’s. Ik heb drie opties: ergens naartoe trainen, mijn afstand vergroten of mijn tempo verhogen. Hoewel een wedstrijd een goede stok achter de deur is, zit ik vooral aan dat laatste te denken. Maar dan rijst meteen de volgende vraag: hoe pak ik dit aan..? En daar heb ik zo één, twee, drie nog geen antwoord op. Wordt vervolgd…

In verband met code rood was de wekelijkse recreantentraining bij AV’56 maandag afgelast. Er lag te veel sneeuw, waardoor de veiligheid niet gegarandeerd konden worden. Best begrijpelijk. Ik nestelde me met een dekentje op de bank met een beker warme chocolademelk.

Volledig scherm
De hele atletiekbaan van AV’56 voor mijzelf! © Marjoleine Kramer

Vrienden en vriendinnen

De dagen die daarop volgden had ik weinig tijd of regende het. Op Runkeeper zag ik dat ook mijn hardlopende vrienden en vriendinnen niet erg actief waren. Zou het aan de tijd van het jaar liggen? Donderdag stapte ik dan eindelijk in hardlooptenue naar buiten. Best bijzonder, aangezien ik die nacht wakker was geworden van een enorme kramp in mijn rechter kuit. Ik voelde mijn kuit nog steeds een beetje. Maar toch had ik er zowaar zin in! Dus ging ik er gewoon voor.

Vanwege de kuit en omdat ik op tijd weer weg moest, besloot ik richting de atletiekbaan te joggen. Dan kon ik afhaken wanneer ik terug naar huis moest of wilde. Toen ik op de baan aangekomen was, zette ik muziek op en begon. Ik besloot telkens 2,5 ronde te joggen en dan een halve ronde rust te pakken. Die rustmomentjes had ik toch wel nodig, na de high wine van die avond ervoor… Met in- en uitwandelen ben ik tot 5,7 kilometer in drie kwartier gekomen. Geen supertraining, maar ik hield er toch een voldaan gevoel aan over. Ben ik toch nog één keer gegaan deze week!

Volledig scherm
Rode kop na het trainen © Marjoleine Kramer

Kijk ook op: JoggenDoorZuidBeveland en Hardlopen in Zeeland.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

blogs