Guido van der Heijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Guido van der Heijden. © Boaz Timmermans

Belse trut

COLUMN GUIDO VAN DER HEIJDENStomme Belse trut! Op de pot, de broek op de enkels, zit ik mijn mobieltje uit te kafferen. Al lang neem ik me voor Siri - de handige spraakgestuurde digitale assistent van mijn telefoon - te gebruiken, want in theorie lijkt het me handig. Vanachter het stuur simpelweg ‘hee Siri!’ zeggen en Siri vraagt me wat ik wil. Een nummer bellen, een parkeerplaats zoeken zonder mijn ogen van het verkeer te hoeven halen. 

0 reacties

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Lekker zeiken
  PREMIUM
  COLUMN GUIDO VAN DER HEIJDEN

  Lekker zeiken

  ,,Jezus man, waar zeik je over?” Er is verder niemand in de kamer. Ik lul tegen de tv. Een Zeeuw van middelbare leeftijd wijst naar de kont van zijn Opel, ,,Hier! kijk dan!” De camera draait onzeker rondjes van bumper naar kofferbak. Een deuk, of liever een flauwe welving. Heel eerlijk gezegd zie ik het niet echt. Een geval, je moet het willen zien. ,,En niks geen briefje achtergelaten hoor.” De eigenaar is boos, de presentator begripvol. ,,Het komt helemaal goed. Geef mij de sleutels maar. Wij gaan het voor u fixen.”

Columns