Giro Wielerspel
Volledig scherm
Giro Wielerspel © PZC

Nieuwe koploper in PZC Giro Wielerspel

WIELERSPELVLISSINGEN - De derde etappe van de Giro was in het PZC Wielerspel een prooi voor P.C. van Belzen uit Nieuw- en Sint Joosland. Hij behaalde met zijn ploeg de meeste punten en stoomde direct op naar de eerste plaats in het klassement.

Van Belzen heeft tot nu toe 1069 punten weten te vergaren met zijn geselecteerde renners. Adrie Dingemanse uit Zoutelande volgt op korte afstand met 1063 punten en de derde plaats in het klassement is voor Jan Harthoorn uit Heinkenszand met 1048 punten.

De verschillen zijn na drie etappes nog altijd klein: alle deelnemers tot en met de 27e plaats hebben 1000 punten of meer vergaard en zelfs de nummer 100 tot nu toe heeft slechts een achterstand van een luttele 100 punten op de nummer 1. Aangezien een enkele etappe honderden punten kan opleveren, is dus nog alles mogelijk.

De uiteindelijke winnaar van het PZC Giro Wielerspel krijgt de hoofdprijs: een gloednieuwe Merida Scultura 400 racefiets ter waarde van 1299 euro. 

De andere prijzen:

2e plaats: Team Sunweb replica bibshort & jersey
3e plaats: Specialized Propero III Met angi Helm
4e plaats: Le Patron Cycling Couture kleding pakket
5e plaats: Clarins pakket, speciaal voor wielrenners samengesteld
6e plaats: Basil Urban Dry Shopper
7e t/m 10e plaats: Boek: Tom Dumoulin, wielerlegende in wording (net uitgegeven)

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Giro-baas sneert naar organisatie Tour: ‘We moeten onze ronde verdedigen’

    Giro-baas sneert naar organisa­tie Tour: ‘We moeten onze ronde verdedigen’

    De Tourstart staat nu gepland op 29 augustus. Daarna staan nog het WK, de Giro, de Vuelta en de belangrijkste klassiekers op het programma. Dat wringt. Giro-baas Mauro Vegni gaat ervan uit dat de Giro van 3 tot en met 25 oktober wordt verreden. ,,De Fransen verklaarden zelfs openlijk om de Giro van vier naar drie weekends in te korten, om zo meer ruimte op de kalender te krijgen. We moeten onze koers verdedigen.”