Mathilde Beverloo de Rooij, haar man Sebastian en Benjamin.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathilde Beverloo de Rooij, haar man Sebastian en Benjamin. © Marlies Wessels

Dit is het bizarre leven van Mathilde: zoon Jona (2) overlijdt en man Sebastian wordt ernstig ziek

Mathilde Beverloo de Rooij (25) schrijft al een jaar lang over het verlies van haar oudste zoon Jona (2), de geboorte van Benjamin en de ziekte van haar man Sebastian (30). ,,Er komt veel op ons af en het is bizar hoeveel mensen er meeleven.’’ 

 1. FC Twen­te-prof ‘geneest’ van tinnitus, experts sceptisch: ‘Vraagte­kens bij dure behande­ling’
  PREMIUM

  FC Twen­te-prof ‘geneest’ van tinnitus, experts sceptisch: ‘Vraagte­kens bij dure behande­ling’

  Kno-artsen en audiologen waarschuwen voor misleidende berichten dat tinnitus ‘te genezen zou zijn’. Bij de Tinnitus Academie in Enschede loopt het storm nadat FC Twente-speler Michal Sadilek vertelde dat hij dankzij die academie verlost is van de piep in zijn oor. De methode die deze organisatie gebruikt is ‘klassieke kwakzalverij’, zegt de Vereniging tegen de Kwakzalverij. De Tinnitus Academie nodigt de criticasters in dit verhaal uit om een maand lang mee te lopen.
 2. Is het raar dat ik orale seks fijner vind dan penetratie?
  lezersvraag

  Is het raar dat ik orale seks fijner vind dan penetratie?

  Voor mannen is penetratieseks misschien wel het fijnst, maar geldt dat ook voor vrouwen? Orale seks zou best ook eens het hoofdgerecht van een vrijpartij mogen zijn, zegt seksuoloog Minke de Boer naar aanleiding van de vraag van een vrouwelijke lezer: ‘Is het raar dat ik orale seks fijner vind dan penetratie?’ In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen iedere week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.