Sportfysiotherapeut Kim van der Pijl van Bakker & De Vos in Nieuwkoop heeft een volle agenda nu iedereen na een coronapauze weer fanatiek aan het sporten is geslagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sportfysiotherapeut Kim van der Pijl van Bakker & De Vos in Nieuwkoop heeft een volle agenda nu iedereen na een coronapauze weer fanatiek aan het sporten is geslagen. © Merel Klijzing

Behandeltafels van fysio's liggen vol nu iedereen weer fanatiek gaat sporten: ‘Mensen beginnen ondoordacht’

Joepie, we mogen na anderhalf jaar van ‘coronaslaap’ weer voetballen, volleyballen en hockeyen. Maar met het oppakken van (team)sporten, neemt ook het aantal sportblessures toe. Fysiotherapeuten in het Groene Hart hebben hun behandeltafels vol liggen met sporters met overbelaste spieren en ontstoken pezen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?