Mannen worden vaak vergeten na een miskraam: ‘Ook wij mogen een keer een traan laten’

VIDEOMannen die een miskraam meemaken hebben ook gevoel. Omdat daar zelden naar gevraagd wordt, richtte Bas Janse (40) een platform op. Op ‘De Vergeten Vader’ kunnen ze in ieder geval bij elkaar hun verhaal kwijt.

 1. Elias werd stil geboren: 'We konden niet stoppen met huilen, het deed zo ongelofelijk veel pijn’
  PREMIUM
  in liefdevolle herinnering

  Elias werd stil geboren: 'We konden niet stoppen met huilen, het deed zo ongelofe­lijk veel pijn’

  STEENBERGEN - ‘Hoe een dag die vol blijdschap begint met de verwachting op een nieuw leven, kan veranderen in een dag die iedereen doet beven’, het zijn de woorden van de begrafenisondernemer tijdens de uitvaart van Elias van Meer. Op 4 februari 2020 nemen Wessel (30) en Lieke (29) van Meer samen met broer Dex (3) en zus Elin (4) na een stilgeboorte afscheid van Elias. Wat achterblijft is verdriet. Lieke put kracht uit het delen van haar verhaal met andere sterrenouders.
 2. Lego brengt een Friends-editie uit, speciaal voor de diehardfans van de serie

  Lego brengt een Friends-edi­tie uit, speciaal voor de diehard­fans van de serie

  Diehardfans van Friends kunnen binnenkort hun favoriete scènes nabouwen, want Lego brengt een editie van de legendarische sitcom uit. Twee jaar geleden vierde het speelgoedmerk nog het 25-jarig jubileum van Friends met een set van het beroemde café Central Perk uit de tv-serie. Nu kan je aan de slag met de ‘Appartmenten’-set, ofwel de replica’s van de appartementen van Monica, Rachel, Chandler en Joey.