Shutterstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Maike ziet haar slungelige pubers opeens veranderen in gespierde #fitboys

videoMaike Jeuken knipperde een keer met haar ogen en opeens waren haar slungelige zoons veranderd in wandelende spierbundels. En dat wijt deze boomer aan #fitboys en #sportinfluencers. ‘Waarom glimt die meneer zo en is zijn slip niet heel erg klein?’

0 reacties

 1. Ongelijkheid begint al in de baarmoeder: ‘Je organen worden maar één keer aangelegd’
  PREMIUM

  Ongelijk­heid begint al in de baarmoeder: ‘Je organen worden maar één keer aangelegd’

  Armoede en stress in de eerste jaren van een kind beïnvloeden blijvend het brein en het gedrag. Zwanger zijn in tijd van schaarste heeft levenslang effect op het kind. In het boek Gelijk goed beginnen van professor Tessa Roseboom lezen we wat we zelf kunnen doen om elk kind gelijke kansen mee te geven - al is het maar een gezonde spermacel leveren, niet roken in de buurt van een kind of een ovenschotel op de stoep zetten bij een pas bevallen moeder.
 2. Meester Roy bereikt miljoenen leerlingen met zijn grappige én informatieve vlogs: ‘Ik voer geen act op’
  PREMIUM

  Meester Roy bereikt miljoenen leerlingen met zijn grappige én informatie­ve vlogs: ‘Ik voer geen act op’

  Een interview met prins Constantijn en gravin Eloise van Oranje, een kennisclip op YouTube of een dansje op TikTok. De 30-jarige Roy Helmerhorst draait er zijn hand niet voor om. Als aardrijkskundedocent probeert hij via sociale media leerlingen te helpen. En dat levert soms verrassende reacties op: ,,Krijg ik een bericht uit Curaçao van een leerling met een goed cijfer, hoe gaaf is dat?!”