De kinderkoelingsbrancard van het Radboudumc.
Volledig scherm
PREMIUM
De kinderkoelingsbrancard van het Radboudumc. © Mortuarium Radboudumc

Het kleine beetje troost dat een mortuariumbedje en twee knuffelkonijntjes kunnen bieden

Het geeft niet dé troost die je nodig hebt als je kind is overleden. Maar het is wel een soort missie geworden: meer mortuariums zouden een speciale kinderkoelingsbrancard moeten hebben. ,,Het maakt niks goed, het lijkt een detail maar is het niet.” 

0 reacties

  1. Docent Sophie laat tattoo zetten die ontworpen is door leerlingen en miljoenen kijkers zien het eindresultaat

    Docent Sophie laat tattoo zetten die ontworpen is door leerlingen en miljoenen kijkers zien het eindresul­taat

    Het was een bijzonder schooljaar vol aanpassingen voor de leerlingen van docent Sophie van Els. Het aanpassen is echter nog niet afgelopen voor ze, want vanaf volgend jaar zal hun ‘juf’ op een andere school gaan werken. Als afscheidscadeau bedenkt ze een tattoo-ontwerpwedstrijd, waarvan ze het beste ontwerp ook echt zal plaatsen. Ze maakte er een TikTok over die inmiddels al meer dan een miljoen keer is bekeken.
  2. Niet-leerbaar verklaarde Sten (18) inspireert velen met vechtsporttraining

    Niet-leer­baar verklaarde Sten (18) inspireert velen met vechtsport­trai­ning

    Wanneer Sten (18) op jonge leeftijd al uitvalt binnen het onderwijs, heerst er veel onduidelijkheid: wat nu? Hij krijgt een leerplichtontheffing en kan geen onderwijs meer volgen. Sten, zijn familie én trainer Patrick zitten niet bij de pakken neer, want bij sportclub Unity99 in Rotterdam ontwikkelt Sten zich tot vechtsporttrainer. Zijn moeder deelt het verhaal op LinkedIn en bereikt daarmee duizenden mensen.