Sterre Olde Monnikhof en haar man Vincent Bilanovic (en dochter Sia) uit Ootmarsum zijn met bijzondere lijn baby- en peuterrompertjes op de markt gekomen. Abonnement op duurzame rompertjes, met print, maandelijks een nieuwe.
Volledig scherm
PREMIUM
Sterre Olde Monnikhof en haar man Vincent Bilanovic (en dochter Sia) uit Ootmarsum zijn met bijzondere lijn baby- en peuterrompertjes op de markt gekomen. Abonnement op duurzame rompertjes, met print, maandelijks een nieuwe. © Robin Hilberink

Elke maand een nieuw rompertje op de deurmat: dit stel hoopt op gat in de markt

Lekkere felle kleurtjes in bijzondere prints, van biologisch geteelde katoen en elke maand een nieuw exemplaar op je deurmat. Ouders Sterre en Vincent hopen een gat in de markt te hebben gevonden. 

  1. Tess (1) heeft zeer zeldzame nierziekte: ‘Het was huilen, want wat zou ons te wachten staan?’
    PREMIUM

    Tess (1) heeft zeer zeldzame nierziekte: ‘Het was huilen, want wat zou ons te wachten staan?’

    ,,Wat hebben jullie met nierziekten?” Deze ogenschijnlijk onschuldige vraag van een arts is voor jonge ouders Marije (29) en Ingmar (32) Malestein uit Bunschoten het begin van een achtbaan die nog altijd niet gestopt is. Ze blijken beiden drager van een gen, dat bij hun nu éénjarige dochtertje Tess voor een zeer zeldzame nierziekte zorgt. ,,Wat voor toekomst kunnen we verwachten?”