Shutterstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

‘De invloed van de opvoeding is kleiner dan je denkt, misschien maar 5 procent’

Als vader kun je je kind niet altijd beschermen, bovendien geeft dat maar stress. Documentairemaker Paul de Bont pleit voor meer ontspanning en plezier.

 1. Meredith (36) is na 10 jaar zwanger: ‘Bij iedere mislukte terugplaatsing verloor ik stukje van mezelf’
  PREMIUM

  Meredith (36) is na 10 jaar zwanger: ‘Bij iedere mislukte terugplaat­sing verloor ik stukje van mezelf’

  Bij 15 procent van de stellen met een kinderwens is er na een jaar geen zwangerschap ontstaan. In de Week van de Vruchtbaarheid vertellen we de verhalen van deze wensouders. Voor de drie dames die deze week delen wat ze hebben meegemaakt waren de lange, pijnlijke en intense vruchtbaarheidstrajecten het meer dan waard: zij werden na vele behandelingen eindelijk moeder. Vandaag het verhaal van Meredith, die tien jaar wachtte op een zwangerschap.
 2. Eerlijk over het vaderschap: ‘De verhalen waar het misgaat, zijn leuker om te delen’

  Eerlijk over het vaderschap: ‘De verhalen waar het misgaat, zijn leuker om te delen’

  Om half acht 's ochtends al naar het voetbalveld, slapeloze nachten en strijd over eten. Het vaderschap gaat niet alleen over rozen, ook al krijg je er heel veel voor terug. In de nieuwe podcast Dad or Alive interviewen presentator van de nieuwsupdates op deze site Manuel Venderbos en entertainmentdeskundige Eric de Munck wekelijks een bekende vader. En daarin willen ze vooral het eerlijke verhaal vertellen.