Volledig scherm
Het zwerfvuil aan de visvijver © Jeffrey Dujardin

Zwerfvuil stapelt op aan visvijver Oostakker

De lokale politie voerde afgelopen weekend extra controles uit aan de visvijver in Oostakker, omdat er ondanks de bordjes die het verbieden, toch nog gebarbecued werd. Wat blijkt dinsdag? Er bleef een grote hoop vuil achter, met onder andere lege blikjes en zakken houtskool. Ivago is alvast verwittigd.

Over het barbecueën aan de visvijver bleek wat onduidelijkheid te zijn. Al is het duidelijk eens je er bent, het is verboden. Zo staan er op verschillende plekken ook bordjes die dit aanduiden. Toch bleken sommigen ze niet te zien, waardoor de politie dit weekend extra controles moest uitvoerden. Daarbij werd ‘vriendelijk gevraagd’ door de politie om de vuurtjes te doven en de bordjes te respecteren. Er zouden wel geen pv’s uitgeschreven zijn.

Volledig scherm
De visvijver is niet langer een barbecuezone. © Jeffrey Dujardin

Dinsdag blijkt er een grote stapel afval aan de vuilbakken te liggen, die enkel groter lijkt te worden. Ivago is verwittigd en zal de nodige stappen ondernemen. Wie zelf zwerfvuil ziet, kan dit altijd melden via deze link. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Gestolen bestelwagen van Stijn gevonden: “Hopelijk ligt flesje met as van tweelingbroer er nog in”

    Gestolen bestelwa­gen van Stijn gevonden: “Hopelijk ligt flesje met as van tweeling­broer er nog in”

    De Opel Vivaro van Stijn Detemmerman, die vol zat met heel zijn hebben en houden, is vorige week gestolen in de Snepkaai achter de Blaarmeersen. Omdat zijn moeder dodelijk ziek is, verbleef hij tijdelijk in Gent en had hij al zijn werk- en sportmateriaal in zijn auto gelaten. “Die auto was mijn vrijheid en nu is alles weg. Zelfs een flesje met as van mijn overleden tweelingbroer ben ik kwijt.” Zaterdagmiddag kreeg Stijn het verlossende nieuws dat zijn bestelwagen teruggevonden is.