Illustratiebeeld: Het ongeval gebeurde aan de afrit Blaarmeersen.
Volledig scherm
Illustratiebeeld: Het ongeval gebeurde aan de afrit Blaarmeersen. © Google Street View

Zwangere vrouw betrokken bij ongeval op R4 Gent

GentOp de R4 Binnenring in Gent ter hoogte van de Blaarmeersen raakte een wagen donderdag omstreeks 18 uur betrokken bij een ongeval. De zwangere bestuurster reed er tegen een vangrail en werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. 

 1. Aangekondigde nieuwe besparingen schieten bij oppositie in het verkeerde keelgat: “Er wordt geen beleid gevoerd, er wordt alleen maar gekibbeld en op alles beknibbeld”
  Gent

  Aangekon­dig­de nieuwe besparin­gen schieten bij oppositie in het verkeerde keelgat: “Er wordt geen beleid gevoerd, er wordt alleen maar gekibbeld en op alles beknibbeld”

  De oppositiepartijen uiten stevige kritiek op de besparingsplannen die het stadsbestuur woensdag bekend maakte. Nee, het is niet hun taak om het bestuur te bewieroken, maar het valt op dat zowel links als rechts op dezelfde punten duwen: het subsidiebeleid van de stad, en het besparen op de voeding in de woonzorgcentra.
 2. Aanschuiven voor gratis ‘Negenduust’-tattoo: “Het is mijn allereerste, maar ik ben dan ook 100% Gents”
  GENT

  Aanschui­ven voor gratis ‘Negenduust’-tat­too: “Het is mijn allereer­ste, maar ik ben dan ook 100% Gents”

  Wie één van de gratis ‘Negenduust’-tattoos wou die het gelijknamige kledingmerk aanbood in tattoo-studio Noir, moest zaterdag vroeg uit de veren. Al van kwart na zeven vormde zich een rij in Onderbergen, de eerste twintig gelukkigen kregen een exemplaartje gezet. “De rest krijgt een kortingsbon én wat merchandise”, belooft Thomas ‘Tomski’ Beyls van Negenduust.