De Zuivelbrug, nu zonder latjes
Volledig scherm
De Zuivelbrug, nu zonder latjes © Wannes Nimmegeers

Zuivelbrug zonder latjes: fijn voor ons, vervelend voor paarden

Op de houten Zuivelbrug, tussen de Meerssenierstraat en de Kraanlei, zijn de latjes op het brugdek weggehaald. Goed nieuws voor voetgangers en fietsers die zich er blauw aan ergerden, maar vervelend voor de Gentse koetsiers. Paarden hebben daardoor minder grip.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Artistieke techneut Dries Depoorter combineert kunst met techniek 2.0: “Mijn doel is mensen bewust maken met toegankelijke, concrete projecten”
    PREMIUM

    Artistieke techneut Dries Depoorter combineert kunst met techniek 2.0: “Mijn doel is mensen bewust maken met toeganke­lij­ke, concrete projecten”

    Gent is en blijft een trekpleister voor creatief talent. Bewijs daarvoor is het West-Vlaamse gezin Depoorter uit Ingooigem bij Kortrijk, van wie alle drie de creatieve telgen naar Gent kwamen, er hun thuis vonden en er bleven. Naast zijn zussen - fotografe Bieke (34) en ontwerpster Griet (36) van wolvis.be - timmert ook ‘creative technologist’ Dries Depoorter (29) vanuit onze stad aan de weg. “Voor mij is Gent de stad waar mijn wereld is opengegaan en waar ik als student verliefd (op) werd.”