De Egyptische Anna Boghiguian toont voor haar eerste solotentoonstelling in het S.M.A.K. onder meer een grootschalige nieuwe installatie, geïnspireerd op de industriële geschiedenis van de Gentse regio.
Volledig scherm
De Egyptische Anna Boghiguian toont voor haar eerste solotentoonstelling in het S.M.A.K. onder meer een grootschalige nieuwe installatie, geïnspireerd op de industriële geschiedenis van de Gentse regio. © S.M.A.K.

Zes Gentse cultuurhuizen organiseren samen kunstenfestival NO(W)WORRIES

Van 28 oktober tot 8 november 2020 slaan zes Gentse cultuurhuizen de handen in elkaar voor een uniek stadsfestival: NO(W)WORRIES. Op het programma staan nieuw werk van Belgische en internationale makers en projecten die de huidige gemoedstoestand uitdagen. Op die manier wil NO(W)WORRIES alternatieven aanreiken voor de coronasituatie.

  1. Mondmasker steeds verplicht op zak en op begraafplaatsen voor alle Oost-Vlamingen
    Gent, Oost-Vlaanderen

    Mondmasker steeds verplicht op zak en op begraaf­plaat­sen voor alle Oost-Vlamingen

    Oost-Vlaams gouverneur Carina Van Cauter nam dinsdag enkele maatregelen tegen corona die voor de hele provincie gelden. Vanaf nu moeten alle Oost-Vlamingen - en dus ook alle Gentenaars - steeds een mondmasker bij zich hebben. Ook is het verplicht het masker te dragen in alle publieke delen van openbare gebouwen. In de periode van Allerheiligen is een mondmasker bovendien verplicht op alle openbare begraafplaatsen.