Er werd opnieuw betoogd tegen de verkoop van de landbouwgrond.
Volledig scherm
Er werd opnieuw betoogd tegen de verkoop van de landbouwgrond. © DVEG

Zaak Fernand Huts loopt vertraging op: advies van Europese Commissie moet eerst vertaald worden

GentHet hof van beroep in Gent heeft nog geen oordeel geveld in de zaak van Katoen Natie-topman Fernand Huts omtrent de aankoop van 72 percelen landbouwgrond in Nederland. Het hof vroeg advies aan de Europese commissie, maar die stelde haar advies op in het Engels waardoor dat eerst nog vertaald moet worden.

 1. Reeds 2.100 euro ingezameld om 18 kogels operatief uit lijf van zwerfkat Stumpertje te halen
  PREMIUM
  Gent/Maldegem

  Reeds 2.100 euro ingezameld om 18 kogels operatief uit lijf van zwerfkat Stumpertje te halen

  De inzamelactie voor de onfortuinlijke zwerfkat Stumpertje loopt als een trein: vandaag werd al 2.100 euro ingezameld. Het dier werd met 18 kogels en een gebroken bekken gevonden aan het Stationsplein van Maldegem en binnengebracht in het opvangcentrum van de Poezenboot in Gent. “Heel wat neuzen wijzen intussen in dezelfde richting van één dader in de buurt”, zegt dierenarts Ellie De Grauwe.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”