Juul werd meteen warm onthaald door de bewoners van woonzorgcentrum Ter Hovingen.
Volledig scherm
Juul werd meteen warm onthaald door de bewoners van woonzorgcentrum Ter Hovingen. © Wzc Ter Hovingen

Woonzorgcentrum in Gentbrugge heeft eindelijk hond na zes jaar wachten: “Juul is meer dan een gezelschapshond, hij heeft een therapeutische waarde”

GentWoonzorgcentrum Ter Hovingen in Gentbrugge heeft er een nieuwe, nogal harige bewoner bij: Juul. Het team wacht al zes jaar op zijn komst. Maar ook de bewoners reageren heel gelukkig op de nieuwe instellingshond. “Zelfs bewoners die voordien schrik hadden van honden zijn opgetogen. Juul is dan ook heel rustig, heel beheerst.”

  1. Interieurwinkel in Oostakker gaat wekelijks kerstmarkt organiseren vanaf november: “Compleet met warme chocomelk en glühwein”
    Gent

    Interieur­win­kel in Oostakker gaat wekelijks kerstmarkt organise­ren vanaf november: “Compleet met warme chocomelk en glühwein”

    De bladeren vallen nog maar van de bomen, en toch kijken heel veel Gentenaars al volop uit naar kerstmis. Zo ook Charlotte Dengis en Maxime Koch van interieurwinkel Astuce, in het oude stationsgebouw van Oostakker. Vanaf eind november organiseren ze elke week een kerstmarkt waar je warme chocomelk, kerstbomen, kerstballen en meer zal kunnen halen.