De ambiance zit er alvast nog in, bij de viering van 25 jaar 'De Vijvers'.
Volledig scherm
De ambiance zit er alvast nog in, bij de viering van 25 jaar 'De Vijvers'. © Wannes Nimmegeers

Woonzorgcentrum ‘De Vijvers’ blaast 25 kaarsjes uit met muzikaal bezoek

GENT/LEDEBERGHoog bezoek in woonzorgcentrum ‘De Vijvers’ in Ledeberg! Koen Crucke en Wim Claeys kwamen letterlijk over de rode loper om de 25ste verjaardag van de werking te vieren. ‘De Vijvers’ was het eerste van 5 ‘rusthuizen’ van de stad dat volledig getransformeerd werd, OCMW-voorzitter Rudy Coddens was er een kwarteeuw geleden ook al bij.

 1. “Mijn cliënt is al lang blij dat hij geen slaag gekregen heeft”: man voor de rechter nadat hij probeert te vluchten voor twee zware jongens
  PREMIUM

  “Mijn cliënt is al lang blij dat hij geen slaag gekregen heeft”: man voor de rechter nadat hij probeert te vluchten voor twee zware jongens

  Een Gentenaar die zijn wagen wilde verkopen en zo slachtoffer werd van enkele malafide en agressieve kandidaat-kopers, mocht maandag bij monde van zijn advocaat zijn relaas doen in de politierechtbank. De man werd klemgereden door twee “zware jongens” en kon maar net ontsnappen. Dan ben je slachtoffer, zou men denken. Maar opvallend genoeg werd hij een beklaagde in deze zaak.
  Gent
 2. MIJN STAD: ‘Supervrijwilliger’ Kader Zaouad (59) ruilde Limburg voor Gent: “Op café iemand leren kennen, het wordt zeldzaam”
  PREMIUM

  MIJN STAD: ‘Supervrij­wil­li­ger’ Kader Zaouad (59) ruilde Limburg voor Gent: “Op café iemand leren kennen, het wordt zeldzaam”

  Kader Zaouad (59) heeft een leven van activisme voor mijnwerkers en vrijwilligerswerk voor daklozen en armen achter zich. Tijdens de coronacrisis zag hij (mee) de nood voor voedselbedeling en ging hij tot 7 dagen per week eten aan huis leveren, met een busje van werkgever Stad Gent weliswaar. “Soms voelt Gent een beetje als Knokke aan de Leie, da’s jammer”.