De gesprongen ruiten van de winkel werden afgezet met houten platen.
Volledig scherm
De gesprongen ruiten van de winkel werden afgezet met houten platen. © Jill Dhondt

Winkel die skateboards verkoopt brandt uit: twee bewoners afgevoerd naar ziekenhuis

In de Nederkouter in Gent is zaterdagochtend de West-Site Boardshop, een winkel die snow- en skateboarden verkoopt, uitgebrand. De materiële schade is groot. Twee bewoners van bovenliggende appartementen hadden rook ingeademd en moesten naar het ziekenhuis.  

 1. Mees (10) stierf bij explosie in tuin van ouders, nu eert voetbalclub hem met toernooi en 1.000 kraanvogels: “Winnen of verliezen maakt voor één keer niets uit”
  PREMIUM

  Mees (10) stierf bij explosie in tuin van ouders, nu eert voetbal­club hem met toernooi en 1.000 kraanvo­gels: “Winnen of verliezen maakt voor één keer niets uit”

  Vijf jaar nadat een gruwelijke speling van het lot Mees De Beule, toen net 10 jaar oud, het leven kostte, keerden zijn ouders terug naar SKV Oostakker, de club waar hun overleden zoon zo graag voetbalde. Half Oostakker was op de been om het guitige kereltje te herdenken, met 1.000 kraanvogels en een voetbaltornooi. De jongen, die het leven liet toen hij na een ontploffing in de tuin van zijn ouders onder een muur terechtkwam, is duidelijk nog niet vergeten.
  Gent
 2. ASSISEN LIVE. Jurgen D. bedroog zijn nieuwe liefde Ilse, die hem nochtans uit depressie probeerde te helpen: "Moet ik je komen rammen?”

  ASSISEN LIVE. Jurgen D. bedroog zijn nieuwe liefde Ilse, die hem nochtans uit depressie probeerde te helpen: "Moet ik je komen rammen?”

  Op de tweede dag van het proces tegen Jurgen D. (52) voor de moord op Ilse Uyttersprot, wordt het politieonderzoek uit de doeken gedaan. De commissaris en de hoofdinspecteur die het dode lichaam van de politica aantroffen, kwamen eerst aan het woord. Nadien mochten de mensen van het laboratorium hun bevindingen meedelen. Als laatste kwam de recherche aan bod. Hun telefonieonderzoek schetst een ontluisterend beeld van seksverslaafde beschuldigde die zijn nieuwe partner van meet af aan bedroog.
  Gent
 3. Veroordeeld tot vier jaar cel voor dodelijk ongeval, maar ex-partner van Stefanie (25) komt na maand vrij onder voorwaarden

  Veroor­deeld tot vier jaar cel voor dodelijk ongeval, maar ex-part­ner van Stefanie (25) komt na maand vrij onder voorwaar­den

  De 31-jarige Deinzenaar Clint V., die eind april veroordeeld werd voor het verkeersongeval in Drongen waarbij zijn toenmalige partner Stefanie Verstappen (25) uit Tielt het leven liet, moet niet langer in de cel blijven. Hij kreeg een celstraf van vier jaar opgelegd en werd meteen in de boeien geslagen, maar vrijdag werd hij onder strikte voorwaarden alweer vrijgelaten.
  Gent