De WensMens
Volledig scherm
De WensMens © rv

Wensen vervullen? De WensMens zoekt creatieve vrijwilligers

GentHeb je een hart voor mensen, bekijk je het leven met veel humor en een stevige kwinkslag? Ben je ook nog eens creatief? Dan ben je misschien wel een WensMens. Dat treft, want de WensMensen zijn op zoek naar collega’s. 

 1. Wijkinspecteurs drinken koffie met oudere bewoners: “Bijna alles verloopt via het internet, maar veel Gentenaars kennen daar niets van”
  Gent

  Wijkinspec­teurs drinken koffie met oudere bewoners: “Bijna alles verloopt via het internet, maar veel Gentenaars kennen daar niets van”

  De Gentse Wijkpolitie startte onlangs het project ‘Koffie met je buurtinspecteur’. Bedoeling is om Gentenaars en politie op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te laten komen. Wij gingen een kijkje nemen in het Lokaal Dienstencentrum De Waterspiegel waar het wijkcommissariaat Wondelgem met haar bewoners een gesprek aanging over zaken die de buurt beroeren.
 2. Aanschuiven voor gratis ‘Negenduust’-tattoo: “Het is mijn allereerste, maar ik ben dan ook 100% Gents”
  GENT

  Aanschui­ven voor gratis ‘Negenduust’-tat­too: “Het is mijn allereer­ste, maar ik ben dan ook 100% Gents”

  Wie één van de gratis ‘Negenduust’-tattoos wou die het gelijknamige kledingmerk aanbood in tattoo-studio Noir, moest zaterdag vroeg uit de veren. Al van kwart na zeven vormde zich een rij in Onderbergen, de eerste twintig gelukkigen kregen een exemplaartje gezet. “De rest krijgt een kortingsbon én wat merchandise”, belooft Thomas ‘Tomski’ Beyls van Negenduust.