preselectie WK papieren vliegertjes in de Vooruit in Gent
Volledig scherm
PREMIUM
preselectie WK papieren vliegertjes in de Vooruit in Gent © Wannes Nimmegeers

Wél pleuje! Op de eerste rij bij preselectie voor WK papieren vliegtuigjes in Vooruit: “Ruimte had wat groter mogen zijn!”

GentVan digitalisering geen sprake vandaag in de feestzaal van de Vooruit, het was allemaal papier wat de klok sloeg. Logisch ook, voor de preselectie van het WK Paper Wings, op poten gezet door Red Bull. Er kwam behoorlijk wat volk opdagen, de meesten gewoon voor de fun. Maar sommigen meenden het ook écht. “Ik heb veel geoefend!”

  1. Oekraïense en Russische modellen defileren zij aan zij tijdens Belgian Fashion Week in Gent: “Dit is de geboorteplaats van het textiel”
    Gent

    Oekraïense en Russische modellen defileren zij aan zij tijdens Belgian Fashion Week in Gent: “Dit is de geboorte­plaats van het textiel”

    In Parijs, Milaan, Londen en New York organiseren ze al jaren modeweken, maar in Gent werd dit weekend een Belgian Fashion Week georganiseerd. Ontwerpers uit de hele wereld konden er hun collectie voorstellen aan een modebewust publiek. Opvallend: Oekraïense en Russische modellen defileerden er zij aan zij. Of hoe mode een politiek statement kan zijn.