Volledig scherm
Nog een paar dagen wachten, en dan opent ‘Weekday’ in de SInt-Pietersnieuwstraat © Nimmegeers

Weekday opent eerste winkel in Gent

Nog voor de start van het schooljaar opent een eerste vestiging van Weekday in Gent. Weekday is een merk uit dezelfde stal als het Zweedse H&M.

Weekday stak al in 2016 de Belgische grens over, maar was nog niet in Gent aanwezig. In Leuven, Antwerpen en Brussel was Weekday er wel al. Dat verandert dus. Op 30 augustus opent de eerste vestiging in onze stad de deuren. Gent krijgt een studio waar ‘limited edtion ontwerpen’ geprint worden. Leuven heeft ook zo’n printshop. Weekday vindt een Gentse thuis in de Sint-Pietersnieuwstraat 58/60. Weekday biedt een eigen kledinglijn die sterk beïnvloed is door jeugdcultuur en streetstyle. Ze staan voor ‘proper’ en betaalbaar. Bijna 70% van hun collectie is gemaakt uit duurzame materialen. Behalve het huismerk worden ook merken als Fila en Teva aangeboden.

De opening is gepland op 30 augustus om 12 uur, de eerste 50 klanten krijgen 40 procent korting.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Tractor verliest aanhangwagen en vernielt anderhalve meter spoor aan overweg : treinverkeer Gent Lokeren over één spoor kracht en geen doorgaand verkeer tussen Lochristi en Beervelde

    Tractor verliest aanhangwa­gen en vernielt anderhalve meter spoor aan overweg : treinver­keer Gent Lokeren over één spoor kracht en geen doorgaand verkeer tussen Lochristi en Beervelde

    Aan de spooroverweg op de Beerveldsebaan in Beervelde kantelde deze namiddag een aanhangwagen van een tractor en belandde op de sporen. Daarbij vernielde het 30 ton zware gevaarte ongeveer anderhalve meter spoor. Het treinverkeer tussen Gent-Dampoort en Lokeren kan er slechts alternerend over één spoor en er is geen doorgaand autoverkeer mogelijk tussen Lochristi en Beervelde. “We hopen de schade nog dit weekend op te lossen”, zegt Thomas Baeken van Infrabel.