Ward met enkele van de gesigneerde voetbaltruitjes in Progress, de plek waar hij personal trainingen geeft.
Volledig scherm
Ward met enkele van de gesigneerde voetbaltruitjes in Progress, de plek waar hij personal trainingen geeft. © Jill Dhondt

Ward kreeg botkanker en veilt gesigneerde voetbaltruitjes voor het goede doel

Toen Ward Diricks (31) het trieste nieuws kreeg dat hij kanker had, besloot hij de strijd op een positieve manier aan te pakken. Tijdens zijn behandeling ging hij op zoek naar gesigneerde voetbaltruitjes om ze online te veilen. De opbrengst gaat regelrecht naar twee kankerfondsen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Guidogids al dertig jaar Michelingids voor de student: “Een bon voor een museumbezoek had er vroeger nooit ingestaan, de gids is veel vrouwelijker geworden”

    Guidogids al dertig jaar Michelin­gids voor de student: “Een bon voor een museumbe­zoek had er vroeger nooit ingestaan, de gids is veel vrouwelij­ker geworden”

    Elke zichzelf respecterende student heeft ooit al eens gebladerd in een Guidogids. Naast de begeerde kortingsbonnen, vind je er elk jaar bladzijden vol tips om de stad te verkennen. De gids is geboren in Gent, maar intussen hebben meer dan twintig studentensteden een eigen editie. “De Guido bestaat dertig jaar, maar is vandaag populairder dan ooit. We hebben binnenkort ook een Guido-app maar studenten snakken toch nog steeds naar dat boekje.”
  2. Geen Vlaams geld voor renovatie fietsonderdoorgang Ekkergembrug: “Enkel nieuwe constructies worden gesubsidieerd”

    Geen Vlaams geld voor renovatie fietsonder­door­gang Ekkergem­brug: “Enkel nieuwe construc­ties worden gesubsidi­eerd”

    De Stad Gent krijgt geen Vlaamse subsidies voor de renovatie van de fietsonderdoorgang onder Ekkergembrug. Het bouwwerk mag dan wel dringend aan vervanging toe zijn, het Vlaamse Gewest komt enkel tussen bij nieuwe constructies. “De stad besliste daarom om 900.000 euro, de volledige kost, uit eigen zak te betalen”, zei schepen van Mobiliteit Filip Watteeuw (Groen) dinsdagavond op de gemeenteraadscommissie. “De onderdoorgang is één van de eerste die ooit werd aangelegd op de R40 in Gent, maar is niet meer van deze tijd. Als fietser draag je het best een helm grappen we soms, want het plafond is er erg laag. Dat probleem gaan we nu verhelpen.” De werken starten in februari. Naast het lage plafond wordt ook de haarspeldbocht op de Leiekaai rechtgetrokken.