Van het oude Neptunusbad is na de sloop intussen geen spoor meer.
Volledig scherm
PREMIUM
Van het oude Neptunusbad is na de sloop intussen geen spoor meer. © Wannes Nimmegeers

Wanneer komt het nieuwe zwembad Neptunus er? Raad van State legt procedure stil: “We hebben nog geen idee hoe het verder moet”

WondelgemEen nieuw zwembad in Wondelgem? Het zal al zeker niet voor 2024 zijn, zoals was beloofd. Meer nog: het is helemaal niet duidelijk wanneer het dan wél zal kunnen. De procedure voor het aanstellen van een aannemer voor het nieuwe zwembad is stilgelegd door de Raad van State. De vraag stelt zich: was het dan wel nodig om het oude Neptunusbad al te slopen?

  1. Juf Katelijn (50) van het François Laurentinstituut is genomineerd als leerkracht van het jaar: "Véél geduld en véél lachen”
    GENT

    Juf Katelijn (50) van het François Laurentin­sti­tuut is genomi­neerd als leerkracht van het jaar: "Véél geduld en véél lachen”

    Feest in bassischool François Laurentinstituut in de Onderstraat: juf Katelijne+ Debbaut, die in de ‘overgangsklas’, kleutertjes én eerste leerjaar samen, lesgeeft, is genomineerd als Leerkracht van het Jaar door onderwijsblad Klasse. De overgangsklas is wellicht één van de eerste in haar soort. “De jongsten kunnen er nog even opgroeien”.