Het UZ Gent zou vandaag 24 eigen personeelsleden vaccineren, maar door de vertraagde levering bij Pfizer werd dat in extremis afgeblazen. De ontdooide dosissen gingen naar een woonzorgcentrum.
Volledig scherm
Het UZ Gent zou vandaag 24 eigen personeelsleden vaccineren, maar door de vertraagde levering bij Pfizer werd dat in extremis afgeblazen. De ontdooide dosissen gingen naar een woonzorgcentrum. © Wannes Nimmegeers

Waarom UZ Gent zaterdag dan toch geen personeel vaccineert: “We willen geen vaccins claimen die misschien naar rusthuizen moeten. Maar we hopen op zondag...”

GentHet UZ Gent zou zaterdagmorgen om 10.15 uur het eerste eigen personeelslid vaccineren. Maar dat feestelijke moment werd vrijdagnacht alsnog afgeblazen. “Door de vertraging bij de leveringen van Pfizer weten we niet hoeveel vaccins we eigenlijk mogen gebruiken”, klinkt het bij het UZ.

 1. Politie op zoek naar man die twee studenten bedreigde met mes op trein: “Hij dwong mij hem oraal te bevredigen”
  PREMIUM
  Gent

  Politie op zoek naar man die twee studenten bedreigde met mes op trein: “Hij dwong mij hem oraal te bevredigen”

  Op dinsdag 1 december heeft een voorlopig onbekende man minstens twee personen lastiggevallen op de trein. Dat was zondagavond te zien in het VTM-programma FAROEK. Een eerste slachtoffer was een 15-jarige jongen, van wie hij geld eiste maar niet kreeg. Een tweede slachtoffer viel een uur later. Op de trein tussen Melle en Gent-Sint-Pieters bedreigde hij haar en eiste hij dat het slachtoffer hem oraal zou bevredigen. Ze weigerde en belde de politie. In beide gevallen haalde de man een vleesmes boven.
 1. Middelbare scholieren zijn terug in de klas: 'Fijner dan achter de laptop'
  Play

  Middelbare scholieren zijn terug in de klas: 'Fijner dan achter de laptop'

 2. Lilianne Ploumen: 'Natuurlijk moet de tunnel tolvrij worden'
  Play

  Lilianne Ploumen: 'Natuurlijk moet de tunnel tolvrij worden'