Vrouw levensgevaarlijk gewond bij aanrijding op De Pintelaan nadat ze straat overstak tussen twee wagens

Een vrouw van 76 jaar uit Blankenberge raakte dinsdagmiddag om 13.15 uur levensgevaarlijk gewond toen ze werd aangereden op de De Pintelaan in Gent. Volgens de eerste vaststellingen stak ze de straat over tussen twee geparkeerde wagens. Een bestuurder van 21 uit Lochristi kon met haar met zijn Audi A1 onmogelijk ontwijken. De baan werd een tijdlang afgesloten voor het verkeer. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Van 'Vive le velo!' naar festival voor experimentele muziek: Astrid Stockman kan het allemaal. “Als ik mij ergens goed bij voel, doe ik het gewoon”
    PREMIUM

    Van 'Vive le velo!' naar festival voor experimen­te­le muziek: Astrid Stockman kan het allemaal. “Als ik mij ergens goed bij voel, doe ik het gewoon”

    Een festival in coronatijden? Jawel, het kan. Het Gentse platenlabel Consouling organiseert op 2 en 3 oktober een festival met experimentele en meditatieve muziek in het Lakenmetershuis op de Vrijdagmarkt, in elkaar gebokst in volle lockdown. Een van de opvallendste artiesten die zal er zal optreden, is sopraan Astrid Stockman die een speciale band met Gent blijkt te hebben.