Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Google Maps

Vrouw én drie kinderen overgebracht naar ziekenhuis na ongeval tussen personenwagen en lijnbus

Een vrouw en drie jonge kinderen zijn woensdagavond gewond overgebracht naar het ziekenhuis na een ongeval ter hoogte van de Dampoort. 

De feiten vonden rond 16 uur plaats aan het kruispunt van de Land van Waaslaan met de Pilorijnstraat, vlakbij het station Gent-Dampoort. De vrouw reed met drie kinderen, twee van elf en één van acht jaar jong, in een personenwagen. Op de bewuste kruising kwam het tot een frontale botsing met een lijnbus. De hulpdiensten brachten alle vier de inzittenden van de personenwagen over naar het ziekenhuis. Geen van hen verkeert in levensgevaar. Op de bus raakte niemand gewond. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Gentse handelaars prijzen zichzelf aan op ‘Gentsekoop’, en lanceren een retail-award

    Gentse handelaars prijzen zichzelf aan op ‘Gentsekoop’, en lanceren een re­tail-a­ward

    “Er hangt een negatieve sfeer rond Gent waardoor mensen denken dat onze stad niet meer bereikbaar is, of dood is, terwijl dat helemaal niet zo is. Daarom stellen wij onze typische Gentse winkeltjes en zaken in de kijker op Gentsekoop. En in mei reiken we onze eerste award voor lokale handel uit.” Aan het woord: Evelien Bogaert van Curiosa & Co, Mieke Van Steenkiste van Funni en Barbara Symons van The Hide, drie madammen met een eigen zaak in Gent, en met pit.