gerechtsgebouw van Gent, rechtbank, zittingszalen, advocaat
Volledig scherm
gerechtsgebouw van Gent, rechtbank, zittingszalen, advocaat © Wannes Nimmegeers

Vrouw (47) voor rechter omdat ze juwelen van dementerende dame steelt: “Ik lijd blijkbaar aan een antisociale persoonlijkheidsstoornis”

GentEen 47-jarige vrouw uit Gent stond woensdagmorgen voor de zoveelste keer voor de correctionele rechter wegens valsheid in geschrifte en diefstal. Deze keer had ze juwelen gestolen van de dementerende moeder van een vrouw met wie ze een vriendschap veinsde. “Het is absoluut geen cadeau om mijn cliënt hier te verdedigen.”

  1. Hulpkok (51) van Gents hotel schuldig aan verkrachting van weerloze vrouw: “Hij zocht naar invulling voor zijn seksuele driften, zonder oog te hebben voor welzijn slachtoffer”
    PREMIUM
    Gent

    Hulpkok (51) van Gents hotel schuldig aan verkrach­ting van weerloze vrouw: “Hij zocht naar invulling voor zijn seksuele driften, zonder oog te hebben voor welzijn slachtof­fer”

    De hulpkok van een Gents hotel aan het station Gent-Sint-Pieters is schuldig bevonden aan de verkrachting van een jonge vrouw. De man checkte haar stiekem in, liet haar slapen in een kamer die niet voor gasten bestemd was, drong zich op voor een massage en vergreep zich uiteindelijk aan haar. Omdat het gevaar voor de maatschappij te groot is, werd hij meteen overgebracht naar de gevangenis.