Vrachtwagenchauffeur raakt zwaargewond bij verkeersongeval op E17.
Volledig scherm
Vrachtwagenchauffeur raakt zwaargewond bij verkeersongeval op E17. © DVEG

Vrachtwagenchauffeur komt om het leven bij verkeersongeval op E17 in Destelbergen

Destelbergen/LochristiOp de E17 in Destelbergen, in de richting van Antwerpen, is donderdag omstreeks 14.15 uur een zwaar ongeval gebeurd tussen twee vrachtwagens. Eén voertuig ging door de buitenberm en belandde in de gracht. De bestuurder kwam hierbij om het leven.

  1. ‘Incompetente’ directeur WoninGent krijgt 200.000 euro ontslagvergoeding én houdt bedrijfswagen: “Maar kapotte boiler in sociale woning vervangen...”
    PREMIUM

    ‘Incompe­ten­te’ directeur WoninGent krijgt 200.000 euro ontslagver­goe­ding én houdt bedrijfswa­gen: “Maar kapotte boiler in sociale woning vervangen...”

    De sociale huisvestingsmaatschappij WoninGent, die tegenwoordig ‘Thuispunt Gent’ heet, heeft algemeen directeur K.W. ontslagen. Zij was al sinds 2009 in dienst bij de maatschappij, maar ging niet akkoord met haar ontslag - nochtans met een flinke wettelijk voorziene ontslagvergoeding. Thuispunt Gent sloot dan maar een overeenkomst met de vrouw en haar raadsman, en dat leverde haar heel wat extra op. Politici reageren verbolgen.
    Gent