Een vrachtwagenchauffeur is veroordeeld tot een werkstraf van 100 uur voor een opmerkelijk geval van loondiefstal.
Volledig scherm
Een vrachtwagenchauffeur is veroordeeld tot een werkstraf van 100 uur voor een opmerkelijk geval van loondiefstal. © EPA

Vrachtwagenchauffeur die diesel omruilde voor drugs is veroordeeld tot werkstraf van 100 uur

GentEen vrachtwagenchauffeur is veroordeeld tot een werkstraf van 100 uur voor een opmerkelijk geval van loondiefstal. Hij kocht meermaals drugs aan en betaalde hiervoor met diesel van zijn werkgever.

  1. INTERVIEW. Tom (48) heeft acht autogarages onder zijn hoede: “Ik heb nog steeds de eerste editie van Autogids uit 1979 in mijn nachtkastje liggen”
    PREMIUM
    Sint-Martens-Latem/Gent/Deinze

    INTERVIEW. Tom (48) heeft acht autogara­ges onder zijn hoede: “Ik heb nog steeds de eerste editie van Autogids uit 1979 in mijn nachtkast­je liggen”

    Gepassioneerd door auto’s. Dat is het minste wat je kan zeggen van Tom De Bruyckere (48). De ondernemer uit Sint-Martens-Latem breidde zijn ACG-groep — bekend van Volvo, Maserati en Polestar — uit met Jaguar en Land Rover van Garage Vernaeve uit Merelbeke. Maar wie is de man die als kind al garagist wou worden en nu acht garages met in totaal 126 medewerkers leidt? Zijn favoriete auto doet alvast watertanden.