Geen énkele corona-ziekenhuisopname in Oost-Vlaanderen vorige vrijdag
Volledig scherm
Geen énkele corona-ziekenhuisopname in Oost-Vlaanderen vorige vrijdag © RV

Vorige vrijdag geen énkele ziekenhuisopname voor corona in Oost-Vlaanderen

GentHet gaat echt wel de goede kant uit met dat verdomde virus dat ons nu al bijna anderhalf jaar gijzelt. Vorige vrijdag waren er voor het eerst sinds héél lang nul nieuwe ziekenhuisopnames voor corona in gans Oost-Vlaanderen. 

 1. REEKS. Wonen op het water. Gregory woont met zoon Alex aan de Bijloke: “Miljonairs zonder budget kwamen aankloppen om mee te varen”
  PREMIUM
  Gent

  REEKS. Wonen op het water. Gregory woont met zoon Alex aan de Bijloke: “Miljonairs zonder budget kwamen aankloppen om mee te varen”

  Wonen op het water, het is populair tegenwoordig. Momenteel staan meer dan dertig kandidaten op de wachtlijst voor een ligplaats in Gent. Wie zijn de gelukkigen die al een plekje konden bemachtigen? Een week lang gaan we bij hen op bezoek. Ze tonen ons hun drijvend huis en vertellen hun verhaal. Vandaag: Gregory Birra (73), zijn zoon Alex (25) en hun ‘Orient Express van de Europese waterwegen’.
 2. Personeel van restaurant The Church afgelopen weekend bestolen tijdens dienst: “Dief ging aan de haal met auto- en huissleutels”
  Gent

  Personeel van restaurant The Church afgelopen weekend bestolen tijdens dienst: “Dief ging aan de haal met auto- en huissleu­tels”

  Een flinke domper voor vijf medewerkers van restaurant The Church aan de Oude Houtlei in Gent. Afgelopen zaterdag werden zij bestolen tijdens hun dienst. De dief, die op camerabeelden te zien is, ging uiteindelijk aan de haal met enkele portefeuilles, autosleutels en zelfs een huissleutel. Uitbater Mathias De Coster reageert verbolgen. “Met het personeel gaat het niet goed. Dit heeft een diepe indruk nagelaten.”