Volledig scherm
Lucien Corijn zoals hij was, vrolijk. © RV / Facebook

Voormalig voorzitter supportersfederatie KAA Gent overleden

Lucien Corijn, voormalig voorzitter supportersfederatie KAA Gent, is overleden. Hij werd 70 jaar.

Corijn was ook oprichter van de supportersclub Buffalo Boys Leerne. Hij was erg geliefd bij de Gentse supporters. Hij zette zich dan ook jarenlang in als vrijwilliger in het stadion, bij thuiswedstrijden. Zo was hij onder meer gastheer in de spelerslounge. Hij bleef voorzitter van de supportersfederatie tot 2004. De laatste tijd was hij ziek, en het is die ziekte die hem het leven heeft gekost.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Voetbalsupporters voor rechter na raid op kraakpand Stapelplein: “Geen racisme, want ze supporteren voor ploeg met allochtone spelers”
  PREMIUM

  Voetbalsup­por­ters voor rechter na raid op kraakpand Stapel­plein: “Geen racisme, want ze supporte­ren voor ploeg met allochtone spelers”

  Veertien leden van de harde supporterskern van AA Gent die twee jaar geleden een kraakpand bestormden en zo een Romafamilie de schrik van haar leven bezorgde, pleitten in de rechtbank dat ze geen racistische motieven hadden. “Mijn cliënt supportert voor een ploeg met heel wat allochtone spelers, dus hoe kan hij een racist zijn?” probeerde een van de advocaten. Ze riskeren voorwaardelijke celstraffen met een bezoek aan de Dossinkazerne als een van de voorwaarden.
 2. Kandidate Miss België verkoopt 600 euro neuzen voor goede doel

  Kandidate Miss België verkoopt 600 euro neuzen voor goede doel

  Nog 206 kandidates zijn er die in 2020 Miss België willen worden. Heel wat kandidaat-missen zijn nu al campagne aan het voeren. Zo ook Charlotte Van Boven (24) uit Herzele. Zij kwam vorige week een hele dag lang neuzen verkopen aan het kraam van neuzenman Carl aan de Gentse Groentenmarkt. Dat leverde in totaal 600 euro op. De opbrengst gaat naar Cambodja. Daar heeft de organisatie van Miss België sinds 2013 een school, gasthuis, hogere school en internaat.