Volledig scherm
Lucien Corijn zoals hij was, vrolijk. © RV / Facebook

Voormalig voorzitter supportersfederatie KAA Gent overleden

Lucien Corijn, voormalig voorzitter supportersfederatie KAA Gent, is overleden. Hij werd 70 jaar.

Corijn was ook oprichter van de supportersclub Buffalo Boys Leerne. Hij was erg geliefd bij de Gentse supporters. Hij zette zich dan ook jarenlang in als vrijwilliger in het stadion, bij thuiswedstrijden. Zo was hij onder meer gastheer in de spelerslounge. Hij bleef voorzitter van de supportersfederatie tot 2004. De laatste tijd was hij ziek, en het is die ziekte die hem het leven heeft gekost.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Gemeenteraadslid Lore Baeten (24) slachtoffer van brutale overval in Gent: gekneusde borstkast en zeven hechtingen in het hoofd
  Gent/Sint-Niklaas

  Gemeente­raads­lid Lore Baeten (24) slachtof­fer van brutale overval in Gent: gekneusde borstkast en zeven hechtingen in het hoofd

  Lore Baeten, CD&V gemeenteraadslid in Sint-Niklaas, is vrijdagochtend slachtoffer geworden van een brutale overval in Gent. Op haar twitter-account meldt ze dat ze een gekneusde borstkas heeft opgelopen en haar hoofd op zeven plaatsen moest gehecht worden. De dader ging aan de haal met haar laptop. Het is niet de eerste keer dat Lore Baeten slachtoffer wordt van agressie. Vorig jaar getuigde ze nog in deze krant dat ze op haar vijftiende verkracht werd.
 2. Radio Martiko trekt voor zesde keer naar Colombia om verzamelplaat te maken van Zuid-Amerikaanse muzieklegende: “We belanden vaak op een zolder of in een kelder”

  Radio Martiko trekt voor zesde keer naar Colombia om verzamel­plaat te maken van Zuid-Amerikaan­se muziekle­gen­de: “We belanden vaak op een zolder of in een kelder”

  Mechiel Vanbelle en Fred Kramer trekken regelmatig naar het buitenland, waar ze platen verzamelen die verloren zijn geraakt in de plooien van de geschiedenis. Van de verzamelde muziek maken ze een selectie, die ze vervolgens heruitgeven onder hun eigen platenlabel Radio Martiko. Hun eerstvolgende reis gaat naar Colombia, met het opzet een verzamelplaat de maken van de grootmeester Lucho Bermudez.