Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images/iStockphoto

Voorbije dagen 4 identieke inbraken in Hooglatem: nog geen verdachten opgepakt

Deze week hebben inbrekers al viermaal toegeslagen in Sint-Martens-Latem, telkens in dezelfde buurt. De politie kon nog geen verdachten oppakken.

Maandag gebeurden er minstens drie inbraken in Hooglatem. Inbrekers raakten in Elslo en in de Moeistraat in drie woningen binnen door aan de achterzijde een raam te breken. In twee gevallen konden de daders de volledige woning ook doorzoeken en namen ze juwelen mee. Bij één inbraakpoging liep het mis en moesten de inbrekers wegvluchten.

Deze week werd ook verderop in Hooglatem ingebroken, in de Valerius De Saedeleerlaan. Ook daar raakten de dieven binnen via een raam aan de achterzijde van een woning, en gingen ze aan de haal met juwelen.

Momenteel is er nog niemand opgepakt. De PZ Schelde-Leie onderzoekt de feiten

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dries Van Langenhove zakt af naar Overpoort nadat debat op UGent niet mag doorgaan

    Dries Van Langenhove zakt af naar Overpoort nadat debat op UGent niet mag doorgaan

    Dries Van Langenhove is maandagavond afgezakt naar de Overpoortstraat in Gent op uitnodiging van de conservatieve studentenvereniging KVHV. De club hekelt dat een debat of lezing met Van Langenhove niet kon plaatsvinden in de auditoria van de UGent. Rector Rik Van de Walle achtte het risico op ernstige verstoring van de orde daarvoor te hoog. “Wij willen aan de Gentse student een platform bieden zodat ze op informele wijzen met Dries het gesprek kunnen aangaan, aangezien andere fora ons die kans niet bieden”, klinkt het bij KVHV.