De laatste Patersholfeesten met wegwerpbekertjes
Volledig scherm
De laatste Patersholfeesten met wegwerpbekertjes © Nimmegeers

Volgend jaar Patersholfeesten met herbruikbare bekers, in de nabije toekomst élk evenement

Na twee edities Gentse Feesten met herbruikbare bekers, was het raar opkijken dat er op de Patersholfeesten wél nog steeds plastic wegwerpbekertjes circuleren. Maar dat was dus ook de allerlaatste keer. Volgend jaar moeten ook zij overschakelen naar herbruikbare bekers. In de nabije toekomst zal overigens elk evenement in Gent dat moeten doen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Carl Devos geeft eerste live les politicologie alleen aan nieuwe studenten: “Harde keuze, maar ik wil deze generatie niet verliezen”

  Carl Devos geeft eerste live les politicolo­gie alleen aan nieuwe studenten: “Harde keuze, maar ik wil deze generatie niet verliezen”

  UGent-professor politicologie Carl Devos stond vanmorgen in het grote auditorium van het UFO voor het eerst sinds lang weer live voor zijn studenten, al waren het er een stuk minder dan andere jaren. Van de 800 studenten die zijn vak volgen, mogen er maar 198 in het auditorium. Hij reageert ook op de gebeurtenissen in de Overpoort gisteren: “Ik keur het niet goed, maar ik heb er wel begrip voor.”
 2. Jos Decelle start op zijn 64ste aan zijn bachelor geschiedenis aan de UGent: “Ik heb mij al ingeschreven bij de studentenclub”
  PREMIUM

  Jos Decelle start op zijn 64ste aan zijn bachelor geschiede­nis aan de UGent: “Ik heb mij al ingeschre­ven bij de studenten­club”

  Na een stevige carrière bij de NMBS is Jos Decelle (64) op 1 februari met pensioen gegaan. Aan ‘genieten van zijn oude dag’ geeft hij zo zijn eigen invulling: gisteren is hij gestart aan zijn eerste bachelor geschiedenis aan de UGent. “Ik weet ook wel dat ik geen leeftijdsgenoten in mijn jaar zal vinden”, lacht hij. “Maar als ik mijn medestudenten kan helpen, zal ik het zeker niet laten.”