Theo en Justine van Hoarderlife en Jade en Grécie van Just Waldo in de pop-up.
Volledig scherm
Theo en Justine van Hoarderlife en Jade en Grécie van Just Waldo in de pop-up. © rv

Vintage-liefhebbers openen pop-up met tweedehands kleren en interieur in hartje Gent

GentVintage-liefhebbers, de komende weken moeten jullie in de Nederkouter zijn. Drie lokale ondernemers slaan daar de handen in elkaar voor een pop-up met tweedehands kleren en interieurspullen. Zorgvuldig uitgekozen en aangenaam gepresenteerd, om jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

  1. Vandaag start proces tegen bokser Yorben (24) die Manchester City-supporter Guido (64) in coma sloeg op snelwegparking: “Papa lijdt er nog altijd onder, fysiek én mentaal”
    PREMIUM
    Gent/Ninove

    Vandaag start proces tegen bokser Yorben (24) die Manchester Ci­ty-supporter Guido (64) in coma sloeg op snelwegpar­king: “Papa lijdt er nog altijd onder, fysiek én mentaal”

    De 24-jarige Yorben S. moet zich vandaag voor de rechter verantwoorden nadat hij op 19 oktober 2021 Guido De Pauw (64) in een coma sloeg op de snelwegparking in Drongen. Op de terugweg van een Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge, liep het slachtoffer - een notoir Manchester City-supporter uit Meerbeke - de Club Brugge-fan Yorben S. tegen het lijf. Na een banale discussie werd het slachtoffer in coma geslagen door Yorben S. Die riskeert nu een celstraf van vijf jaar voor het zware misdrijf.