De zedenfeiten hebben afgespeeld op de Westerbegraafplaats in Gent in mei vorig jaar.
Volledig scherm
De zedenfeiten hebben afgespeeld op de Westerbegraafplaats in Gent in mei vorig jaar. © Wannes Nimmegeers

Vijf verdachten naar rechtbank voor aanranding meisje (14) op Westerbegraafplaats: slachtoffer stapte na de feiten uit het leven

GentIn het onderzoek naar de aanranding van een 14-jarig meisje op de Westerbegraafplaats in Gent in mei vorig jaar zijn vijf verdachten doorverwezen naar de rechtbank. Vier dagen na die feiten stapte het slachtoffer uit het leven, maar het onderzoek toont geen rechtstreeks verband aan tussen de zedenfeiten en de zelfdoding.

  1. ‘Verboden’ Arena Festival wijkt uit naar Lochristi. “Om het in voetbaltermen te zeggen: we hebben snel de rug gerecht en gescoord”

    ‘Verboden’ Arena Festival wijkt uit naar Lochristi. “Om het in voetbalter­men te zeggen: we hebben snel de rug gerecht en gescoord”

    Een nieuwe naam, een nieuwe locatie, een andere datum. De organisatoren die een groot feest op poten hadden gezet om de 10de verjaardag van de Ghelamco Arena te vieren, hadden het zich wel anders voorgesteld. Stad Gent gaf een ‘njet’, en dus moest in allerijl een alternatief worden gezocht. Vergeet het Arena Festival, dat wordt nu Arena Open Air in Lochristi.
    Gent