Kristof en dochter Marie-Lou tijdens de Distinguished Gentleman’s Ride in Gent.
Volledig scherm
Kristof en dochter Marie-Lou tijdens de Distinguished Gentleman’s Ride in Gent. © Jill Dhondt

Vierhonderd motorrijders doorkruisen Gent om aandacht te vragen voor ‘mannenziektes’

GentWas je in het centrum van Gent zondag, dan is de kans heel groot dat je een ellenlange colonne motorrijders zag (of hoorde) passeren. Met meer dan vierhonderd waren ze: mannen, vrouwen, kinderen, tot honden toe. Samen reden ze uit om aandacht te vragen voor prostaatkanker en andere ‘mannenziekten’.

  1. ACHTER DE SCHERMEN BIJ KAA GENT. Wasvrouw Nancy vervult met glans haar rol: “Mijn ouders wilden nochtans een Club Brugge-fan van mij maken”
    PREMIUM
    Gent

    ACHTER DE SCHERMEN BIJ KAA GENT. Wasvrouw Nancy vervult met glans haar rol: “Mijn ouders wilden nochtans een Club Brug­ge-fan van mij maken”

    Nu het nieuwe voetbalseizoen zich aandient, zet onze krant zes medewerkers in de verf die achter de schermen van AA Gent werken. In het moderne voetbal is het een komen en gaan van spelers en trainers, maar het zijn deze mensen die, vrijwillig of betaald, samen met de supporters het hart vormen van de club. Als de Buffalo’s dit jaar potten breken in de Jupiler Pro League, is dat mee dankzij hen. Vandaag vertelt wasvrouw Nancy Volckaert hoe ze ook een beetje mama is voor de spelers die ver van huis zijn.